Voorraad &  PrijzenKerscher - TuningRevisieRestauratie

HomeContactRoute

Cabrio CarrosserieAutocraftKoni

Foto'sLinks

Koni Schokdempers

Mulder Classic Parts is erkend verkooppunt voor het complete Koni-programma voor alle merken en alle modellen. Klassiek en modern!

Koni staat wereldwijd bekend vanwege de goede kwaliteit van haar produkten en de positieve invloed daarvan op de rijeigenschappen van een auto.

Een leuk voorbeeld is de T2 bus; de Koni dempers verminderen het overhellen (rolbeweging) van de bus, waardoor menig klant een extra rondje over de rotonde rijdt tijdens de eerste rit na het monteren!

Dempers voor de Kever, Karmann Ghia, 1500/1600 (type 3), Buggy en Bus (van Spijl tot T3) leveren we uit voorraad. Alle andere uitvoeringen leveren we op bestelling. Voor 12/1300 kevers vanaf 1965, kunnen we ook korte versies leveren voor verlaagde auto's.

Door scherp inkopen kunnen we de dempers met een interessante korting aanbieden. Stuur ons vrijblijvend een e-mail of bel: 06 - 42 24 25 97 voor meer informatie of een offerte.

 

Verlagen Kevers met MacPherson veerpoten

Voor het verlagen van 1302 en 1303 kevers, zijn Koni schokdempers ideaal in combinatie met de verlagingsveren van Kerscher.

Klik hier om naar de Kerscher pagina te gaan.

Bij het verlagen van 50 mm of meer wordt aanbevolen ingekorte schokdempers te gebruiken.

 

Voor elke klassieker, ongeacht het merk, leveren wij de juiste demper uit het actuele Koni-programma.

Ook voor moderne auto's leveren wij het komplete Koni-programma.

Stuur ons een e-mail of bel: 06 - 42 24 25 97

 

 

Laatst gewijzigd op maandag 05 november 2012    2006-2012 Mulder Classic Parts